Discutii despre converter (adaptor) 5.1 Audio Gear

Această pagină există pentru a facilita discuțiile despre converter-ul audio digital la analog 5.1 Audio Gear.

Convertor audio digital la analog 5.1 canale - Front

Convertor audio digital la analog 5.1 canale - Back

Dacă aveți întrebări despre compatibilitate cu televizorul dumneavoastră sau alte detalii tehnice, vă rugăm să lăsați un comentariu la care vom răspunde cât mai repede cu putință.

Vă rugăm nu puneți întrebări despre stoc, preț, livrare. Toate detaliile cu privire la achiziție se lămuresc telefonic sau prin chatul site-ului. Această pagină este pentru întrebări tehnice, păreri și alte probleme.

Adaptor audio digital analog surround 5.1 canale – Pagina de comandă

Mulțumim.

2 thoughts on “Discutii despre converter (adaptor) 5.1 Audio Gear”

 1. Buna ziua,

  Am nevoie de ajutorul dvs. in problema urmatoare:

  – vreau sa scot sunetul din televizor ( smart Samsung H6410) in amplificatorul SONY STR-DE515 (“intelege” DTS, Dolby prologic II etc) care este din 1999, dar eu sunt multumita de el. Nu stiu ce decodor sa folosesc.

  Daca exista o varianta, care sa nu-mi dea “delay” intre sunetul din tv si ceea ce imi iese in boxe (bine ar fi sa iasa 5.1…), cat costa, in eventualitatea ca il aveti?

  Ma gandeam sa ies din tv prin “digital audio out-optic” si printr-un decodor 5.1 sa intru cumva in TV/LD (Audio IN) din amplificator. Dar nu am cu ce si nu stiu ce sa folosesc. Vreau sa cumpar ceva.

  Am incercat sa leg DVD-ul Sony, mai vechi (cel de deasupra amplificatorului), la TV prin Scart si se vede dublu, in plus se aude defazat…

  Atasat am pus pozele cu “dosurile” de la obiectele in cauza…

  Multumesc anticipat!

  Cu stima,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *